Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Imagini de colectie

2.11.2016 Maratonul Dunarii

Avantajat de conditiile meteo ideale pentru un final de octombrie, concursul Maratonul Dunarii, a adus tuturor inca o competitie plina de aventura, distractie si voie buna, marca Riders Club.
 
Pe traseele atractive desenate cu grija pentru toate gusturile, riderii au gonit, grabindu-se parca sa ajunga la finish, unde ii asteptau sustinatori, spectatori, dar si un pahar savuros de vin fiert, o portie de frigarui si nelipsitele paste Barilla alaturi de berea Ciuc Radler. 
Pentru cei ce doresc sa retraiasca experienta din weekend dar si pentru cei ce cauta sa guste macar vizual din intreaga desfasurare de forte, fotografii evenimentului au surprins sute de imagini frumoase. Le multumim pentru prezenta si pentru tot efortul depus!
 
Va invitam asadar sa va bucurati de minunatele secvente surprinse la editia a III-a a concursului Maratonul Dunarii, grupate in galerii: Brindusa Mutoiu, Rares Gireada, Marius Zamfir – partea 1 si partea a 2-a.
 
Sa le savurati cu placere!