Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ii felicitam pe toti participantii la competitia Livada cu Ciresi

1.09.2015 Livada cu Ciresi

Livada cu Ciresi, un eveniment „Sold out”, a fost o aventura plina de provocari pentru toti cei care au dat curs invitatiei. Concursul si-a propus sa aduca ceva in plus turelor fara diferenta de nivel si sa satisfaca dorinta de aventura in natura a fiecarui rider.

Traseul strabatut pe 29 august, la Paulesti, in judetul Prahova, a avut toate ingredientele: urcari si coborari interesante, portiuni de gonit cu viteza si privelisti frumoase.

550 ciclisti, alaturi de prieteni, colegi si familie au avut parte de o zi plina de sport, distractie, intr-o atmosfera prietenoasa. Dintre echipele companiilor prezente la evenimentul Livada cu Ciresi mentionam: Ciuc Radler, LUCA WAY, CATENA, Skil, LUXOFT, Coca-Cola, URBAN S.A., CARBON BIKE, Outdoor & Bike, ProEnerg, GIANT si BikeXpert.

Rezultatele competitiei pot fi consultate pe site prin click aici. Mentionam ca orice observatie cu privire la rezultate poate fi transmisa pe adresa de e-mail ridersclub@mpg.com.ro.

La premiere a luat parte si viceprimarul comunei Paulesti, Gabriel Dima, care a tinut sa felicite sportivii pentru reusitele lor.

Finalul evenimentului a adus mult asteptata tombola. Norocosii castigatori de la Livada cu Ciresi sunt urmatorii:
•    Premiile de la ABBARA: Marius Antofi, Daniel Morozan si Nicolae Andi Birsan;
•    Premiile oferite de SKIL: Alexandra Luminare si Calin Pop.

Dorim sa le adresam multumiri tuturor participantilor, voluntarilor, sponsorilor si partenerilor!