Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Haiducii si domnitele au “cules laurii” din codrii Vlasiei

20.10.2014 Haiduci si Domnite

Peisajul idilic de la marginea localitatii Moara Vlasiei, langa padure si lac, soarele stralucitor ce parca facea iarba sa para si mai verde si aranjamentul oferit in campusul sportiv de Riders Club si partenerii sai au creat o atmosfera deosebita pentru toti participantii sositi la competitia Haiduci si Domnite, una dintre cele mai mari organizate in acest an de Riders Club.

Codrii au rasunat de strigatele sutelor de haiduci si domnite aliniati la start, care s-au intrecut calare pe biciclete pe cele doua trasee de concurs din padurile Surlari si Caldarusani.  Peste 1500 de participanti, concurenti si sustinatori, au animat acest eveniment de ciclism care a oferit ocazia tuturor de a petrece impreuna o zi superba de toamna in aer liber.

Le multumim tuturor riderilor care au participat la acest concurs, dar si sustinatorilor lor plini de entuziasm, precum si sponsorilor si partenerilor care au sprijinit realizarea si promovarea concursului Haiduci si Domnite.

Click aici pentru a vedea rezultatele competitiei Haiduci si Domnite

Performerii au fost si mai incantati de rezultate datorita premiilor generoase oferite la festivitatea care a incheiat evenimentul. Emotii mari au fost si la extragerile de la tombola, unde au fost puse la bataie premii atractive.

Castigatorii tombolei sunt urmatorii:

  • Cos de fructe Abbara si voucher Club Moving Romania: Antonio Vieru, Nadia Gligorea, Memo Sebastian Vrinceanu
  • Asigurare de bicicleta de la Otto Broker si GRAWE, voucher Club Moving Romania: Arthur I. Elsner, Matei V. Bogdan, Florentina Octavia, Daniel Crista, Alexandru Stancu
  • Bicicleta GIANT Revel 29er 1 (2.499 lei), voucher Club Moving Romania: Daniel Balaure
  • Cadru GIANT XTC Composite (6.999 Lei), voucher Club Moving Romania: Valentin Popescu