Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Haiduci si Domnite, intr-o noua locatie

18.09.2022 Haiduci si Domnite

Ca in fiecare an, finalul de sezon este unul special, care ne da ocazia sa ne reunim cu prieteni vechi si noi si sa ne bucuram de natura. Ce locatie putea fi mai potrivita pentru Haiduci si Domnite 2022 Evolved de Autonom, eveniment programat in 22 octombrie, daca nu dealurile prahovene, care ne ofera privelisti parca fara sfarsit. Vom lua startul din Tohani, dintr-o locatie la granita dintre modern si stravechi: Ferma Dacilor, situata la jumatatea distantei dintre Ploiesti si Buzau si la doar 80 km distanta de Bucuresti.

Locatia aleasa pentru Race Village (zona de start/sosire) completeaza evenimentul oferind o experienta noua, inedita, pentru toti riderii pasionati de MTB. La Ferma Dacilor, vom lua contactul cu o locatie construita din dragoste pentru natura si pentru gastronomia traditionala. Iar daca vreti sa va cufundati in atmosfera unui weekend de aventura, locatia va pune la dispozitie 21 de odai, 4 casute suspendate si 4 colibe dacice, 6 cabane si 10 locuri de campare si parcare pentru masini si autorulote.

Pentru a va familiariza cu noua locatie de start/finish a evenimentului puteti accesa site-ul oficial al Fermei Dacilor, aici - https://www.fermadacilor.ro/ro/

Evenimentul Haiduci si Domnite face parte din calendarul Riders Club, powered by KAUFLAND.

Va asteptam la start!