Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Haiduci si Domnite, intr-o noua locatie

9.09.2019 Haiduci si Domnite

Ce locatie putea fi mai potrivita pentru aventura Haiduci si Domnite 2019, programata in 12 octombrie, daca nu un conac boieresc. Iata ca am gasit si locatia ideala: Casa Timiş, situata in apropierea Drumului Vinului din Prahova, aflata la mai putin de 10 km de intrarea in Ploiesti si la doar 80 km distanta de Bucuresti.

Domeniul Timiş cuprinde un amfiteatru de 5 hectare de vita de vie, iar o parte din traseele competitiei vor strabate aceasta vie. Lucrurile se leaga aici intr-o maniera surprinzatoare, gloria si nobletea locatiei permitandu-ne sa facem o calatorie in timp, la inceput de secol XX, unde isi are originile constructia realizata, in stil neoromanesc, de catre un discipol al arhitectului Ion Mincu.

Astfel, locatia completeaza natural evenimentul Haiduci si Domnite oferind o experienta noua, inedita, pentru toti riderii pasionati de MTB. Si nu este vorba doar de cursa propriu-zisa, ci experienta de eveniment va depasi aceasta sfera si va fi mult mai intensa, Casa Timiş fiind una din destinatiile preferate ale celor care-si doresc o evadare in natura. Stilul si personalitatea conacului reflecta subtil o lume a rasfatului, imbinand modernul cu traditionalul. Patrunderea in mediul de la conac e o adevarata calatorie in timp, in lumea farmecului boieresc de altadata. Un colt de natura rupt din urban ce ofera o sursa nesecata de energie pozitiva.

Pentru a va familiariza cu noua locatie in care va avea startul evenimentul Haiduci si Domnite 2019 puteti accesa si site-ul www.casatimis.ro.

Va asteptam sa participati in numar cat mai mare la un eveniment complex, ce presupune mai mult decat o cursa clasica de MTB!