Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

HAIDUCI SI DOMNITE 2014: noul traseu de 35 km

20.08.2014 Haiduci si Domnite
Fotografie realizata de Dragos Barbulescu.
A doua editie a evenimentului organizat la nord de Bucuresti, intr-o zona mai putin frecventata de comunitatea ciclistilor, se distinge printr-un nou traseu de 35 km care uneste padurile Surlari si Caldarusani. Traseul este cu siguranta unul pitoresc si atractiv, realizat intr-o zona cu privelisti care iti iau ochii si care vor face pedalatul mult mai placut. Dificultatea traseului este redusa, insa bine echilibrata de asa natura astfel incat atat incepatorii, cat si cei avansati sa petreaca o zi placuta, in mijlocul naturii. 
 
Traseul Standard va ofera curse competitive, organizate pe categorii de varsta, pentru fiecare nivel de concurs in parte: 14-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.
 
Evenimentul include si un traseu mai scurt, de 16 km, destinat copiilor si riderilor care se afla la prima participare intr-un maraton de ciclism MTB sau care nu au capatat rezistenta fizica necesara pentru a termina traseul Standard. Si in acest caz, toti participantii vor face o singura tura de traseu.