Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ghidul participantului la Riders Club Team Challenge

11.09.2013 Riders Club Team Challenge

Evenimentul de stafeta Riders Club Team Challenge se apropie cu pasi repezi. Citeste in ghidul de rider atasat cele mai importante detalii despre desfasurarea concursului de pe 22 septembrie!

Vezi mai jos cateva din cele mai importante aspecte aflate in ghidul de participare.

Click aici pentru a descarca Ghidul de participare.

Care membru al echipei pleaca in schimbul 1?

Oricare dintre cei doi membri ai unei echipe poate pleca in schimbul 1, urmand ca in schimbul 2 sa plece coechipierul acestuia, indiferent de ce numar i-a fost alocat de sistem (A sau B).

COECHIPIERII CARE SCHIMBA NUMERELE DE CONCURS INTRE EI VOR FI DESCALIFICATI.*

*numarul de concurs al fiecarui rider este comunicat pe e-mail in momentul confirmarii platii si indicat in momentul ridicarii pachetului de concurs.

Cum se ia startul?

Conform programului oficial, la ora 11:00 se va da startul pentru concurentii din schimbul 1. Concurentii din schimbul 2 vor astepta sosirea coechipierului si vor lua startul dupa ce se va face schimbul de stafeta.

Cum se face schimbul de stafeta?

Concurentii din schimbul 2 care asteapta sa preia stafeta vor fi aliniati dupa numarul de concurs inscris pe asfalt, conform hartii de mai jos.

Dupa trecerea liniei de sosire, concurentii din schimbul 1 mai pot inainta pe bicicleta pana la un punct unde trebuie sa se dea jos. Din acel punct, ciclistii se vor indrepta catre coechipier pe langa bicicleta. Coechipierul din schimbul 2 va astepta pe loc pana in momentul in care concurentul din schimbul 1 il va atinge. Dupa acest moment, coechipierul din schimbul 2 se va deplasa pe langa bicicleta pana va trece de linia start. Doar dupa acest moment concurentul de la schimbul 2 se va urca pe bicicleta si va parcurge traseul de 17 km.

Corectitudinea procedurii de mai sus va fi verificata de sistemul de cronometrare si de arbitrii din zona de start/finish.

ATENTIE!!! Trecerea peste covorul de cronometrare de catre al doilea schimb se va face DOAR dupa primirea stafetei. Orice trecere peste linia de start/sosire inainte de primirea stafetei se va sanctiona cu descalificarea echipei!

Cum se face cronometrarea?

Ceasul porneste pentru echipele inscrise la ora cand se striga start.  La start, momentul trecerii peste prag inseamna doar verificarea faptului ca riderul a luat startul corect. Cipul inregistreaza timpul exact al fiecarui participant la finish. 

Timpul echipei va fi calculat facand diferenta dintre ora de start a competitiei si ora trecerii la finish peste covorul de cronometrare a celui de-al doilea membru al echipei, timpul de predare al stafetei fiind inclus in timpul echipei.