Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ghid de participare pentru competitia de la Topoloveni

13.06.2017 Topoloveni Summer Tour

Daca sunteti participanti la cea de-a 3-a editie a competitiei TOPOLOVENI Summer Tour, care va avea loc sambata, 17 iunie, la Topoloveni, sau daca va numarati printre persoanele interesate de eveniment si curse, am pregatit pentru voi un Ghid de participare cu informatii utile, care raspunde la mai multe posibile intrebari. 
 
Puteti descarca Ghidul de participare dand click aici.
 
Una dintre cele mai importante informatii disponibile in Ghid este despre traseul de acces din Bucuresti catre zona de Start/Finish, detaliile fiind disponibile prin click aici. Programul complet al concursului poate fi regasit pe pagina evenimentului TOPOLOVENI Summer Tour, sau il puteti accesa direct prin clik aici.
 
Inscrierile in concurs mai sunt deschise online pana joi, 15 iunie, si se fac pe pagina dedicata competitiei de pe www.ridersclub.ro. In ziua evenimentului se vor putea face inscrieri doar in limita locurilor disponibile si la un pret special.
 
Daca aveti alte intrebari, va rugam sa ne transmiteti un mesaj pe adresa ridersclub@mpg.com.ro sau sa utilizati numarul de telefon: 031 805 4042.
 
Va asteptam la Topoloveni pentru o frumoasa aventura pe doua roti pe meleagurile Argesului!