Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Gatorade se alatura comunitatii Riders Club

17.04.2015 Ziua B

Gatorade, bautura sport numarul 1 in lume si partener traditional al evenimentelor sportive de pretutindeni, se va ocupa de hidratarea ciclistilor din comunitatea Riders Club la competitiile care vor avea loc in acest an.
 
Si pentru ca dorinta de a practica acest sport este mare, incepand din aceasta luna compania PepsiCo va participa la concursurile de ciclism din Romania cu echipa nou infiintata PepsiCo Riders. Cei mai pasionati ciclisti din companie se vor antrena si vor concura pentru PepsiCo pe tot parcursul anului.
 
PepsiCo Riders isi fac debutul chiar in acest weekend, pe 18 aprilie, la maratonul ZIUA B organizat de Riders Club in padurea Cernica, de langa Bucuresti.
 
Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume, de un miliard de ori pe zi. Informatii complete despre companie si intregul portofoliu al PepsiCo Romania veti gasi vizitand pagina: www.pepsico.ro
 
Va asteptam la START! Let's ride!