Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Galeriile foto ZIUA B 2015 sunt online

22.04.2015 Ziua B

Primul maraton Riders Club al anului, carea a avut loc pe 18 aprilie la Cernica, a fost unul spectaculos, iar imaginile surprinse la fata locului de numerosii fotografi prezenti la cursa vorbesc de la sine. 
 
Prin urmare, pentru cei interesati sa vada sau sa revada atmosfera de la ZIUA B, albumele foto au fost postate pe pagina de Facebook a sistemului. Avem poze realizate de fotografi precum: Ovidiu Salavastru (Partea 1 si Partea a 2-a), Arpad Cseh, Dorina Constantin, Marian Leica, Dragos Ticu, Daniel Mandache, Cristian Paunica, Catalin Negrila (Partea 1 si Partea a 2-a), Ovidiu Manolescu, Mihai Preda (Partea 1 si Partea a 2-a), Candea Anca, Dragos Mitroi (Partea 1 si Partea a 2-a), George David, Razvan Iliescu, Alin Orea, iar pe aceasta cale dorim sa le transmitem tuturor aprecierile si multumirile noastre.
 
Cu un simplu click si prin vizionarea fotografiilor va veti putea aminti de momentele de andrenalina de la start si de pe traseu! 
 
Va asteptam la urmatorul eveniment Beach Race XCO, pe 25 aprilie, pe plaja Corbu!