Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Galeriile foto si filmul oficial de la Dumbrava cu Margaritar sunt online

11.08.2015 Dumbrava cu Margaritar

A fost o zi plina de sport, voie buna si aventuri in Parcul Natural Comana. La Dumbrava cu Margaritar, cei peste 1.500 de oameni, ciclisti si sustinatori s-au bucurat de trasee pe potecile umbroase, acestea fiind create in procent de 80% in zona de padure pentru a feri pe cat posibil concurentii de soarele arzator al lunii august.

Am avut parte de multe incurajari la start si la finish, iar concurentii au fost primiti cu bucurie de prieteni si familie. Pofta de pedalat in natura s-a manifestat din plin, in ciuda arsitei, iar energia pozitiva s-a simtit pe durata intregului eveniment.

Am avut o adevarata desfasurare de forte din partea echipei Riders Club, a voluntarilor, a sponsorilor si partenerilor competitiei care au contribuit din plin la reusita evenimentului.

Toate momentele au fost surprinse in sute de poze facute de fotografii prezenti la eveniment, carora le multumim pentru prezenta si efortul depus, iar albumele pot fi gasite pe pagina Facebook a Riders Club: https://www.facebook.com/RidersClub.ro.

Intreaga atmosfera a competitiei Dumbrava cu Margaritar, cu toate momentele sale frumoase, a fost surprinsa in filmul oficial al evenimentului, pe care il veti putea viziona mai jos.

Le multumim tuturor pentru participare, sprijin si pentru contributia la crearea filelor de poveste ale Riders Club!