Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Galeriile foto si filmul oficial de la 4 Pedale sunt online

24.09.2015 4 pedale

Vreti sa va reamintiti momentele memorabile traite la competitia din 19 septembrie? Toate acestea au fost surprinse in mii de poze facute de fotografii prezenti la eveniment, carora le multumim pentru prezenta si efortul depus, iar albumele pot fi gasite pe pagina Facebook a Riders Club: https://www.facebook.com/RidersClub.ro.

Pentru a retrai cele intamplate la 4 Pedale, sau pentru a vedea pentru prima data care a fost atmosfera la eveniment, va invitam sa accesati albumele de poze realizate de Ovidiu Salavastru – Galerie oficiala, Cristian Paunica, Rares Gireada, Oana Dumitrescu, Bikers pics, Events photographer, Mircea Dan, GIANT Bicycles Romania si Alina Mihai.

Intreaga atmosfera a competitiei 4 Pedale, cu toate momentele sale frumoase, a fost surprinsa in filmul oficial al evenimentului, pe care il veti putea viziona mai jos.
 

Va multumim pentru ca am fost impreuna la acest eveniment si va asteptam la urmatoarele curse din calendarul Riders Club!