Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Galeriile foto de Campulung sunt online

24.07.2017 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului
Foto: Alin Virsescu
Una dintre cele mai atractive curse din calendarul Riders Club, pentru riderii dispusi la efort, Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului a fost un eveniment de neuitat. Aceasta editie a avut parte si de o deschidere pe masura, in MTB Academy Cup, o competitie organizata sambata si dedicata in special ciclistilor de performanta.
Toti cei care au raspuns prezent la cele doua evenimente din 15 si 16 iulie au avut parte de o aventura de poveste, pe trasee solicitante dar in aceeasi masura generoase in cadre naturale.
 
Daca doriti sa retraiti momentele petrecute la cele doua evenimente din Campulung, sau sa prindeti macar o frantura din atmosfera ce le-a caracterizat, va invitam sa accesati albumele de fotografii realizate de Ema Pislaru, Brindusa Mutoiu si Rares Gireada la Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului, respectiv Alin Virsescu, Silvia Posea, Brindusa Mutoiu si Ema Pislaru, la MTB Academy Cup.
Le multumim in mod deosebit pentru efort si pentru cadourile in forma de amintiri pe care l-au oferit participantilor si organizatorilor deopotriva.
 
Speram sa ne revedem in numar cat mai mare la editiile 2018 ale competitiilor MTB de la Campulung!