Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Galeriile foto ale concursului La Broaste sunt online

28.06.2016 La Broaste
Cristian Paunica
Peste 1.500 de oameni, ciclisti si sustinatori, cu multa energie, veselie, pofta de pedalat in natura, alaturi de o adevarata desfasurare de forte din partea echipei Riders Club, a voluntarilor, a echipelor sponsorilor si ale partenerilor evenimentului sunt elementele care au contribuit la conturarea tabloului editiei a 4-a a concursului de ciclism La Broaste, marca Riders Club si sustinut de BOSCH, de la Caldarusani.
 
La startul competitiei, sub un cer senin si un soare stralucitor, s-au aliniat peste 1.000 de rideri dornici de aventura, care au gonit pe traseele pregatite in frumoasa zona Gradistea-Sitaru-Caldarusani.
 
Toate momentele au fost surprinse in mii de poze facute de fotografii prezenti la eveniment, carora le multumim pentru prezenta si efortul depus, si au fost publicate pe pagina Facebook Riders Club: Rares Gireada, Ovidiu Salavastru, Ema Pislaru, Cristian Paunica - Snapped.ro partea 1 si partea a 2-a, Marius Furceanu partea 1 si partea a 2-a.
 
Riders Club le multumeste tuturor celor care au contribuit la realizarea unui eveniment de succes!