Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Filmul evenimentului La Broaste si galeriile foto sunt online

27.05.2015 La Broaste
Foto: Andrei Stefan

Peste 1.500 de oameni, ciclisti si sustinatori, cu multa energie, veselie, pofta de pedalat in natura, alaturi de o adevarata desfasurare de forte din partea echipei Riders Club, a voluntarilor, a sponsorilor si partenerilor evenimentului sunt elementele care au contribuit la pictarea tabloului competitiei La Broaste, de la Caldarusani.

La startul evenimentului, sub un cer senin si un soare arzator, s-au aliniat peste 1.000 de rideri dornici de aventura, care au gonit pe trasee desenate in frumoasa zona Gradistea-Sitaru-Caldarusani.

Toate momentele au fost surprinse in sute de poze facute de fotografii prezenti la eveniment, carora le multumim pentru prezenta si efortul depus, iar albumele pot fi gasite pe pagina Facebook a Riders Club: https://www.facebook.com/RidersClub.ro

Intreaga atmosfera a competitiei La Broaste, cu toate ingredientele sale, a fost surprinsa in filmul oficial al evenimentului pe care il puteti viziona mai jos.

Le multumim tuturor pentru participare si pentru ca fac parte din Riders Club!