Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Filmul competitiei Maratonul Dunarii este online

20.11.2014 Maratonul Dunarii

Prima editie a Maratonului Dunarii, organizata in cadrul Riders Club de catre multiplul campion Razvan Juganaru intr-o zona cu variate forme geografice, dar mai putin frecventata de rideri, si-a pus amprenta in calendarul de ciclism.

Sute de rideri s-au aliniat la start pe 15 noiembrie in comuna Prundu, din judetul Giurgiu, si au plecat nerabdatori in ultima aventura a acestui sezon. A fost o zi plina de adrenalina, chiar daca au fost temperaturi ceva mai scazute pentru concursurile cu care au fost obisnuiti ciclistii amatori. Dar traseele pitoresti si vremea buna pentru aceasta perioada de toamna tarzie au oferit tuturor participantilor o experienta foarte placuta in natura.

Evenimentul a beneficiat si de sprijinul Dolce Sport, televiziunea companiei Telekom Romania, care promoveaza sportul si un stil de viata activ si sanatos prin campania „Miscarea face bine”. In eveniment s-au implicat activ si jurnalistii sportivi Sergiu Panaite si Catalin Toma, care au redat atmosfera prin stiri transmise publicului larg, din prisma participantului, dar si comentatorul Emil Gradinescu si fostul fotbalist Iulian Miu, care au concurat cot la cot cu ceilalti ciclisti.

Va invitam sa vedeti cum a fost surprinsa in imagini atmosfera evenimentului si sa vizionati filmul Maratonului Dunarii pe site-ul sistemului si pe pagina Facebook a Riders Club.

Va multumim pentru participarea la competitiile din sistemul Riders Club, pentru ca ati pedalat alaturi de noi si ati trait intens fiecare experienta oferita in acest sezon! Le multumim tuturor partenerilor si sponsorilor pentru ca ne-au sprijinit in demersurile noastre de a promova sportul in general si ciclismul mountain bike, in mod special.

Va uram sa va bucurati de o perioada de odihna binemeritata si de frumoasele sarbatori de iarna si, totodata, va invitam sa urmariti indeaproape pagina Riders Club pentru a afla mai multe despre aventurile pe care vi le pregatim in sezonul 2015!