Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Felicitari performerilor din competitia pe echipe!

22.09.2015 4 pedale

Editia a treia a competitiei 4 Pedale a fost un eveniment remarcabil, desfasurat intr-o atmosfera superba, pe o vreme ideala. Desi au fost ceva emotii cu traseul inainte de evenimentul din Padurea Baneasa ce a avut loc pe 19 septembrie, itinerariul s-a prezentat impecabil in ziua concursului, la finalul cursei bicicletele competitorilor fiind surprinzator de curate.
 
Insotiti de familie, prieteni si colegi, competitorii au terminat la pas cursa, bucurandu-se astfel de o zi frumoasa in aer liber, iar cei mai buni au urcat pe podium in aplauzele asistentei. Au fost acordate in total 66 de premii la care s-au adaugat cele de la tombola.
 
Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor pentru participare si pentru ca au sprijinit realizarea si promovarea competitiei 4 Pedale, editia 2015.
 
Click aici pentru a vedea rezultatele competitiei 4 Pedale.
 
Unul dintre momentele cele mai asteptate din ziua concursului a fost tombola, care a atras in fata scenei numerosi amatori. Au fost oferite in total 10 premii, castigatorii fiind extrasi din randul tuturor riderilor inscrisi la eveniment si prezenti la festivitatea de premiere.Castigatorii premiilor alocate tombolei sunt urmatorii:
Portbagaj de bicicleta, oferit de BCR: Constantin Bujor si Eugen Nan;
Asigurare pentru bicicleta, de la Otto Broker: Georgian Silviu Matei, Cristian Paul Fleancu, Andrei Constantin, Lavinia Dinu, Mihaela Burcea si Codrin Cozmei;
Produse oferite de Skil: Sorin Daraban si Cristian Vizitiu.
 
Ii asteptam pe toti iubitorii de pedalat in natura, la ultimele concursuri din calendarul Riders Club 2015:  Haiduci si Domnite – 11 octombrie si Maratonul Dunarii – 25 octombrie.
 
Le adresam felicitari si multumiri tuturor celor prezenti la evenimentul 4 Pedale!