Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Felicitari performerilor de la “Bucovina MTB Maraton”!

25.08.2015 Bucovina MTB Maraton
Foto by Mircea Petrariu
Bucovina MTB Maraton a fost una din atractiile zonei in weekendul 21-23 august, amplasamentul evenimentului fiind deosebit de ofertant in forme de relief frumoase si peisaje superbe, completate de atmosfera antrenanta. Cu totii, rideri, sustinatori, sponsori, parteneri si organizatori – s-au implicat, in oarecare masura, in  acest concurs de ciclism ce a avut loc sambata, 22 august, la Gura Humorului. 
 
Inca de la prima ora, zona de start a devenit un furnicar de oameni. Insotiti de familie, prieteni si colegi, ciclistii s-au aliniat la startul competitiei Bucovina MTB Maraton, eveniment ce pare sa devina din ce in ce mai popular. Toti au avut parte de o super-aventura pe cele trei trasee disponibile pentru pasionatii de mtb. 
 
Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor pentru participare si pentru ca au sprijinit realizarea si promovarea competitiei.
 
Click aici pentru a vedea rezultatele competitiei Bucovina MTB Maraton.
 
Mentionam ca orice observatie cu privire la rezultate poate fi transmisa pe adresa de e-mail events@mpg.com.ro.