Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Felicitari performerilor de la Beach Race XCO

27.04.2015 Beach Race XCO
Foto: Laurentiu Bogdan
Organizat in premiera pe plaja Corbu, Beach Race XCO, din 25 aprilie, realizat de Ando Velo si promovat de Riders Club, a fost un eveniment remarcabil. Aceasta cu atat mai mult cu cat a inclus si o competitie sub egida Uniunii Cicliste Internationale, la care s-au acordat puncte UCI pentru Olimpiada RIO 2016. 
 
Vremea a fost perfecta pentru miscare in aer liber, iar traseul tehnic si foarte atractiv. Pe malul Marii Negre a fost o adevarata sarbatoare MTB de care s-au bucurat numerosi sportivi dar si sustinatori ai acestora, veniti din toata tara pentru un weekend superb la mare.
 
Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor care au participat la eveniment si care au sprijinit realizarea si promovarea competitiei Beach Race XCO, aflata la cea de a doua editie.
 
Click aici pentru a vedea rezultatele cursei.
 
Le adresam felicitari tuturor si ii asteptam la editia 2016! Pana atunci, concursurile din calendarul Riders Club 2015 continua cu La Broaste, pe 23 mai, la Caldarusani, urmat de Topoloveni Summer Tour, pe 28 iunie.