Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Evenimentul La Broaste, din 28 mai, se va reprograma!

27.05.2016 La Broaste

Va anuntam cu parere de rau ca evenimentul La Broaste, care urma sa se desfasoare sambata, 28 mai 2016, in padurea Caldarusani, se va reprograma.

Decizia echipei de organizare are la baza urmatoarele aspecte:

1. Traseul este in acest moment puternic afectat de ploaia care a cazut in noaptea de joi spre vineri si care a fost abundenta in zona Sitaru - Caldarusani. In conditiile in care peste 1.000 de rideri si-au anuntat prezenta la start, iar vremea este in continuare instabila, practicabilitatea traseului este compromisa. Desi echipa tehnica a facut in ultimele zile lucrari de amenajare suplimentare, pentru a putea devia fluxul de ciclisti catre zone mai putin afectate de noroi, in acest moment, chiar si acestea sunt  foarte greu de parcurs pe bicicleta. Poze realizate in cursul diminetii de vineri sunt disponibile pe Facebook: click aici

2. Interventiile in caz de urgenta se pot face cu greutate in prezent. Drumurile utilizate pentru acces si transport al celor care ar putea suferi diferite accidentari sunt afectate destul de mult si prezinta riscul ca masinile de interventie sa ramana impotmolite si sa nu poata acorda primul ajutor.

3. Zona de start in care se ofera servicii pe durata evenimentului tuturor participantilor dar si insotitorilor acestora este plina de balti ceea ce face imposibila amenajarea, dar si o petrecere placuta a timpului liber in natura.

4. Parcarea cat si drumul de acces catre aceasta, desi au rezistat mai bine la ploile cazute, ar fi trebuit sa sustina 600 - 800 de masini care, in conditiile actuale, ar risca sa ramana impotmolite si mai ales in situatia in care se anunta ca ploile vor cadea in continuare in zona.

5. Luand in considerare faptul ca evenimentul La Broaste se adreseaza unui numar mare de ciclisti, cu abilitati si echipamente diferite, pentru siguranta tuturor participantilor, mari si mici, cat si pentru oferirea unor experiente cat mai placute si echilibrate, consideram ca decizia de amanare a competitiei se justifica din toate punctele de vedere. Evenimentul La Broaste va fi reprogramat pentru o data ce va fi anuntata in scurt timp pe www.ridersclub.ro si care depinde de aprobarile si disponibilitatea tuturor partenerilor si sponsorilor implicati: asistenta medicala, comunicatii de urgenta, transport cu ajutorul camioanelor si logistica, servicii de catering, prezenta reprezentantilor sponsorilor, securitate, furnizori de apa, energie, salubritate, asistenta tehnica s.a.m.d.

Ridicarea pachetelor de concurs pentru La Broaste continua si astazi, 27 mai, la sediul MPG, intre orele 14:00 si 19:00. Participantii care s-au inscris in eveniment dar nu pot ajunge isi vor putea prelua pachetele la o data ulterioara, inainte de a avea loc concursul si care va fi anuntata pe pagina oficiala Riders Club.

Va multumim pentru intelegere si continuam aventura Riders Club asa cum ne-am propus, cu experiente frumoase in natura, cu multa bucurie si buna dispozitie pentru toti participantii!

***

In aceasta situatie, referitor la reprogramarea unui eveniment, datorita intregii logistice deja realizate pentru acest eveniment, va transmitem urmatoarele:

“5.5.1 Organizatorul poate decide in orice moment sa reprogrameze un eveniment la o data ulterioara, din motive ce tin de siguranta participantilor sau de buna desfasurare a evenimentului. Parametrii principali ai evenimentului raman neschimbati (ex: tipul si structura curselor, pachet de concurs, locatia de desfasurare, etc.). Toate inscrierile si platile efectuate raman valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. Reprogramarea evenimentului va fi comunicata atat pe site-ul oficial cat si direct, pe e-mailul participantilor inscrisi in eveniment.

5.5.2. In cazul in care un rider solicita retragerea de la evenimentul reprogramat:

a. Daca inscrierea a avut loc in perioada corespunzatoare datei initiale a evenimentului, solicitantului i se va retine din taxa de participare o taxa de administrare de 45 de lei si i se va da un voucher valoric egal cu diferenta pana la valoarea taxei de participare achitata, valabil pana la sfarsitul urmatorului an calendaristic (31 decembrie), numai in situatiile urmatoare:

i. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si data evenimentului reprogramat este de cel putin 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului cu minim 21 de zile inainte de data evenimentului, sau

ii. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si data evenimentului reprogramat este de cel mult 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului in maxim 3 zile de la data anuntului oficial de reprogramare a evenimentului.

In orice alte situatii diferite de (i) si (ii) de mai sus, taxa de participare nu se returneaza.

b. Daca inscrierea a avut loc dupa redeschiderea inscrierilor pentru evenimentul reprogramat, se aplica regula standard prezentata in sectiunea 5.4 – Retragerea din cursa.

5.5.3. In cazul in care un eveniment este anulat fara a putea fi reprogramat pe parcursul aceluiasi an calendaristic, riderul care a achitat taxa de participare va beneficia de inscriere gratuita la urmatoarea editie a evenimentului.” – Extras din Regulamentul privind organizarea competitiilor Riders Club

Pentru detalii suplimentare sau observatii va rugam sa ne scrieti la: ridersclub@mpg.com.ro