Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Eveniment de succes cu ajutorul sponsorilor si partenerilor

21.04.2015 Ziua B
Foto: Tudor Panait
ZIUA B, primul maraton Riders Club din calendarul 2015, a fost un eveniment de succes care a fost datorat atat prezentei participantilor, cat si aportului sponsorilor si al partenerilor. Peste 300 de oameni au facut parte din uriasa echipa de organizare si au avut un rol important in reusita si mentinerea standardului competitiei.
 
Coordonatorii evenimentului au fost MPG si Fundatia PROAM Events, iar radioul oficial a fost Kiss FM. Ciuc Natur Radler, partenerul oficial al sistemului, a asigurat berea de dupa cursa. Locatia de start a fost pusa la dispozitie de partenerul Extreme Park Cernica, iar concursului i s-a alaturat si campionul in recrutarea online eJobs. 
 
Sponsorul oficial Skil, partener al ciclismului, a ajutat cu spalatul bicicletelor, iar fructele necesare in punctele de alimentare au fost asigurate de Abbara. Alaturi de Riders Club au fost si sponsorii oficiali: Gatorade – energizantul oficial al competitiilor de ciclism pentru amatori, WIM BOSMAN, Spearhead Systems, Scorseze Medical Group, Otto Broker si Nikon. Totodata, evenimentul a beneficial de sprijinul urmatorilor sponsori: Barilla, Nescafe, Elixil.ro, iNES IPTV si iNES GROUP.
 
Competitia ZIUA B a fost sustinuta si de partenerii: Ministerul Tineretului si Sportului, Directia Pentru Tineret si Sport, URBAN SA, ASFR, ASVSU, Asociatia GLADIATOR, ProENERG, Brigada de Voluntari, Revista online de biciclete FreeRider.ro si Organizatia studenteasca BOS Romania. 
 
Ambulanta de biciclete - Ambike a fost partenerul tehnic al competitiei, intervenind ori de cate ori a fost nevoie si realizand reglajele bicicletelor participantilor inainte de start.
 
Pentru ca ne ajuta permanent sa promovam evenimentul si sa va informam, le multumim partenerilor media principali INGA MEDIA, Plafar si Sportnews.ro, precum si partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Biciclistul.ro,  Romania Pozitiva, TV CITY, Business Days, Orasulm.eu,  Explore Medicine TV,  Sport Pici, Sportivity, Green Adventure, dar si bloggurilor Liberinmiscare.ro, 6pack.ro, Cicloteque.ro si 188bpm.blogspot.ro.
 
Tuturor dorim sa le transmitem multumirile noastre pentru sustinere si sprijinul oferit in buna desfasurare a celei de a III-a editii a competitiei ZIUA B!