Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

eJobs te intreaba: tu esti happy?

30.09.2016 Haiduci si Domnite

Viata profesionala ne ocupa suficient timp incat sa realizam cat de mult depinde fericirea noastra, la nivel general, de experientele pe care le traim la job. Studiile din ultimii ani au ilustrat ca exista cel putin cinci componente esentiale care iti spun daca esti #HappyLaJob. Ele sunt cele care arata masura in care ne simtim impliniti, motivati si ne gasim energia pentru fiecare zi de munca.

Pasiunea

Stii momentele in care simti ca iubesti ce faci, crezi in fortele tale, iti doresti sa fii mai bun, sa descoperi mai multe si timpul trece placut chiar daca lucrezi? Adu-ti aminte de vorbele lui Confucius: „Alege sa faci ceea ce iti place si nu vei munci nici macar o zi din viata ta”.

Echilibrul

Da, munca este importanta si ne ocupa o buna parte din viata. Dar este important ca ea sa nu ne acapareze si timpul pentru noi si cei dragi, pentru odihna si relaxare. Este la fel de important sa simtim ca recompensele pentru munca noastra exista, ne asigura nevoile de baza si ne sustin stilul de viata.

Evolutia

Daca simti ca poti avansa in cariera, ca ai idei bune si acumulezi experienta, e important sa gasesti la locul tau de munca spatiul si sustinerea necesare. De la cele mai mici informatii noi pe care le afli zi de zi pana la resurse de dezvoltare profesionala si acces la cursuri sau mentori, totul are sens pentru evolutia ta profesionala.

Impactul

Ceea ce produci zi de zi muncind are sens pentru tine si lumea inconjuratoare? Simti ca ai libertatea de a-ti spune parerea si oportunitatea de a te implica in proiecte interesante? Daca da, inseamna ca poti face diferenta in lume, la scara mai mica sau mai mare, prin jobul tau.

Onestitatea

Ai curajul sa spui ce simti si lucrezi cu oameni in care crezi? Daca simti ca ai parte de comunicare deschisa si sincera la locul de munca, esti evaluat transparent si corect iar echipa din care faci parte te trateaza cu prietenie si nu ai senzatia ca se intampla in jurul tau activitati care iti sunt ascunse sau neclare, atunci te bucuri de un job onest.

Descopera toate aceste trasaturi si incearca testul #HappyLaJob pe site-ul ejobs.ro/happy, componenta a campaniei  #HappyLaJob: un demers pentru fericire-n Univers. Poti viziona filmul campaniei aici.

Parte dintr-o initiativa strategica pentru cresterea nivelului de fericire vizavi de viata profesionala din Romania, eJobs ridica o intrebare in jurul careia graviteaza multe decizii, atitudini si actiuni din viata de zi cu zi si din cariera. eJobs are convingerea ca, intrebandu-ne daca suntem fericiti si raspunzand cu onestitate, putem gasi solutii si face schimbari in bine pentru dezvoltarea personala si profesionala.

eJobs sustine miscarea in viata de zi cu zi pentru o stare de spirit happy, in calitate de partener de recrutare al sistemului Riders Club!