Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

eJobs.ro, cel mai accesat site de catre romanii care vor un job

22.02.2016 Ziua B

Ejobs.ro, partenerul de recrutare al Riders Club,  este cel mai accesat website de catre romanii aflati in cautarea unui loc de munca, arata un studiu realizat de subsidiara locala a companiei poloneze de cercetare si consultanta Gemius Romania.

eJobs.ro, cel mai mare site de recrutare din Romania, detinut de grupul de media Ringier,  are peste 800.000 de vizitatori, in fiecare luna, potrivit metodologiei de calcul folosite de Gemius, care a avut in vedere doar accesarile facute de pe desktop. Per ansamblu, numarul mediu lunar al tuturor vizitatorilor unici - desktop, smartphone si tableta - ai eJobs.ro depaseste 1,5 milioane.

Pe locurile urmatoare in topul site-urilor accesate de romanii aflati in cautarea unui job se afla LinkedIn.com - peste 750.000 vizitatori lunar - si bestjobs.com/bestjobs.eu/bestjobs.ro - 450.000 vizitatori pe luna.

„Pozitia de lider a eJobs.ro in piata de recrutare este rezultatul efortului continuu pe care il depunem pentru a imbunatati experienta si eficienta platformei, atat pentru candidati, cat si pentru angajatori. Vom investi in continuare resurse importante pentru a ramane alegerea numarul unu a partenerilor nostri de recrutare, eJobs.ro fiind cel mai bun loc de intalnire al candidatilor cu ofertele de joburi si al companiilor cu viitorii angajati”, a spus Andrei Frunza, CEO eJobs.ro.

Clasamentul celor mai accesate zece site-uri de catre romanii care vor un loc munca este completat de: indeed.com, cautaangajari.ro, jobrapido.com, hipo.ro, myjob.ro, jooble.org si cariereonline.ro.

Studiul Gemius mai arata ca romanii intre 19 si 24 de ani si cei intre 45 si 49 de ani intra, intr-un numar mai mare, pe site-urile de joburi. Concret, peste 250.000 de vizitatori unici lunar se incadreaza in segmentul de varste 19-24 de ani, in vreme ce aproximativ 213.000 de vizitatori unici pe luna fac parte din grupa de varste 45-49 de ani. Studiul a fost realizat in noiembrie 2015 si a vizat romanii de peste 19 ani care acceseaza Internetul de pe desktop.

Pentru a vedea oferta eJobs.ro intra aici.