Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Editie de succes a competitiei 4 Pedale cu suportul sponsorilor si partenerilor

1.09.2016 4 pedale
Foto: Ovidiu Salavastru

Pasiunea pentru miscare pe 2 roti si spiritul de echipa s-au manifestat in doze duble la competitia 4 Pedale, din padurea Baneasa!

In urma curselor, 66 de rideri au urcat pe podiumul de concurs fiind rasplatiti cu premii in bani dar si in produse, oferite de MPG si de BOSCH, GoldNutrition, Nomasvello si Pure Shapes.

Evenimentul cu numarul noua din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost  sustinut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism si de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla si Wim Bosman, alaturi de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Competitia 4 Pedale s-a desfasurat cu suportul sponsorilor Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Toortitzi, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata si Luca Way. Partenerii concursului au fost FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Romsilva si Registrul de Biciclete.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.

Va multumim tuturor pentru sprijin, implicare si contributia la un eveniment de succes marca Riders Club!