Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ecologizarea traseelor de padure

10.10.2019 Haiduci si Domnite

In 12 octombrie, cu ocazia evenimentului Haiduci si Domnite, sustinut de Casa Timiş, peste 800 de ciclisti se vor bucura de potecile luminate de sorele bland al toamnei, ce strabat padurea de langa domeniul viticol Timiş, din apropierea Ploiestiului. Aceasta padure este o oaza de relaxare, extrem de atractiva pentru toti iubitorii de miscare in natura din zona.

Echipa MPG, impreuna cu MTB Academy si voluntari, sustinuti de KAUFLAND ROMANIA vor asigura ecologizarea traseelor de padure avand ca obiectiv protejarea naturii.

“Grija pentru natura a fost intotdeauna o prioritate pentru MPG Romania. In acest sens, utilizam marcaje ecologice pentru traseele de MTB si alergare si organizam ample actiuni de ecologizare inainte si dupa fiecare eveniment. Suntem increzatori ca si participantii la evenimentele noastre sportive sunt tot mai atenti la protejarea naturii. Multumim Kaufland Romania pentru parteneriatul inceput. Sunt convinsa ca impreuna vom genera schimbari pozitive si o crestere a grijii participantilor fata de natura ”. (Sanda Maria Mocuţa, Director MPG România).