Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ecologizare inainte de eveniment

27.03.2014 Ziua B

Oricine a fost la un eveniment de ciclism mountain-bike ramane impresionat de frumusetea padurilor noastre! Riders Club pastreaza o atentie deosebita fata de mediu si doreste sa-si imbunatateasca permanent actiunile de ingrijire a acestui patrimoniu unic.

In acest sens, Riders Club, impreuna cu ROSAL, Directia pentru Protectia Mediului Ilfov si mai multi membri din Brigada de Voluntari, vor participa, in zilele de 2, 4 si 6 aprilie, la o actiune de ecologizare pe traseul evenimentului “Ziua B”. Actiunea se va desfasura in intervalul orar 8:00-12:00 (in zilele de 2 si 4 aprilie) si in intervalul 10:00-14:00 in data de 6 aprilie. Cei ce vor participa la actiunea de ecologizare se vor intalni la orele 8:00 (in zilele de 2 si 4 aprilie), respectiv orele 10:00 (in data de 6 aprilie), la metrou Republica, transportul acestora la locatia de desfasurare a actiunii fiind asigurata de MPG. Oricine este binevenit alaturi de echipa Riders Club. Doritorii se pot inscrie la aceasta actiune de ecologizare completand formularul de contact disponibil aici.

Ecologizarea va continua si in data de 12 aprilie, toti voluntarii de pe traseu fiind implicati in ecologizarea zonelor pe unde trec participantii.

Nu in ultimul rand, MPG anunta ca, incepand cu acest an, marcajele de la evenimentele Riders Club pe care le coordoneaza, vor fi realizate cu spray ecologic pe baza de creta, de la furnizori de specialitate din Germania, care se va degrada si va disparea de pe copaci intr-un timp mult mai scurt decat spray-urile clasice cu vopsea, din comert.