Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Duminica, recunoasterea traseelor de la competitia Livada cu Ciresi

11.08.2015 Livada cu Ciresi

In perspectiva unei prognoze meteo impecabile pentru sfarsitul acestei saptamani, Adrian Nitu si echipa Riders Club va invita sa cercetati traseele pe care le veti strabate pe 29 august la evenimentul Livada cu Ciresi. Recunoasterea traseelor va avea loc duminica, 16 august.

Daca va numarati printre cei mai nerabdatori sa guste din placerea parcurgerii unui traseu complet, cu urcari, coborari si portiuni de viteza, daca vreti sa fiti pregatiti pentru o cursa competitiva sau daca, pur si simplu, cautati un mod activ de a va petrece weekend-ul, iesirea de duminica va va satisface cu siguranta dorintele.

Locul de intalnire pentru avanpremiera concursului Livada cu Ciresi este chiar punctul oficial de Start: stadionul localitatii Paulesti. Pentru a ajunge acolo urmand o harta auto, click aici.

Itinerariul propus si coordonat de Adrian Nitu, organizatorul competitiei, include toate traseele disponibile. Pentru a va asigura ca toti cei implicati vor avea o experienta placuta, va rugam sa ajungeti la punctul de intalnire pana la ora 10:45.

Va asteptam la o plimbare frumoasa in judetul Prahova!