Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Dumbrava cu Margaritar va avea starturi diferite pentru copii si adulti

19.07.2016 Dumbrava cu Margaritar

Cea de a 4-a editie a concursului de ciclism Dumbrava cu Margaritar se prezinta intr-un format diferit pentru ca toti participantii la curse sa se simta cat mai liberi si fara griji atunci cand gonesc pe cararile padurii.
 
Astfel, pe 6 august 2016 se vor desfasura in total 45 de curse pe 4 trasee, amenajate in zona Parcului Natural Comana: Scurt - 13 km, Standard - 21 km si Epic, la care se poate alege cursa de 42 km sau cea de 63 km.
 
Participarea la curse se va face in functie de varsta si abilitati, insa pentru a veni in sprijinul riderilor mici si mari, la aceasta editie traseul Scurt, dedicat curselor de familie si agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competitiei. Pe traseul de 13 km vor putea participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, insotiti de adulti, dar si concurentii care au minim 13 ani impliniti si vor sa efectueze o cursa de agrement. Toti cei inscrisi la traseul Scurt vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00, si au la dispozitie 2 ore sa incheie cursele si sa ajunga la Finish.
 
Riderii inscrisi la celelalte trasee, Standard si Epic, vor putea sa se relaxeze si sa se concentreze la provocarile MTB, fara sa isi faca griji ca vor intalni pe drum concurenti mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru ca toata lumea sa aiba parte de o cursa placuta si echitabila, dar si pentru a evita aglomeratia starturile se vor da in mai multe valuri incepand cu ora 11:00 pentru traseele de 21 km, 42 km si 63 de km.
 
Programul complet al concursului Dumbrava cu Margaritar, din 6 august, va fi actualizat in curand pe pagina evenimentului.
 
Va asteptam sa dati curs invitatiei in cursele de la Comana in numar cat mai mare!