Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

“Dumbrava cu Margaritar” – incursiune in miracolul unei rezervatii naturale

16.06.2014 Dumbrava cu Margaritar

Multumim tuturor celor care au luat startul la competitia “Dumbrava cu Margaritar” organizata in Parcul Natural Comana. Ne-am bucurat impreuna de o atmosfera placuta si un traseu inedit care speram sa ramana o amintire placuta pentru dvs.
 
Regretam ca in cel mai apropiat punct de pe traseu de comuna Comana marcajul a fost tinta unei actiuni neprietenoase prin care banda de marcaj a fost rupta si repozitionata, astfel incat sa induca participantii in eroare, in ciuda semnelor facute cu spray pe jos. Se pare ca cei care au vandalizat marcajul nostru cunosc destul de bine modul de semnalizare cu banda. Apreciem ca sabotarea traseului a fost anihilata in timp scurt datorita celor care ne-au anuntat imediat, astfel incat am putut sa remediem marcajul si sa terminam cursa asa cum ne-am programat. Multumim tuturor celor care, desi s-au ratacit, s-au aratat solidari cu echipa noastra si au dezaprobat vehement asemenea actiuni. Intregul traseu a fost verificat integral in dimineata competitiei inainte de start si a doua oara prin parcurgerea traseului de catre motocicleta deschizatoare a cursei, asadar toata actiunea de sabotare a fost facuta in buna cunostinta de cauza. Din pacate este imposibil de prevazut intentii de acest fel care tin de gradul redus de educatie a unor oameni. Ne dorim o lume civilizata care sa inteleaga nevoia riderilor de a se bucura de frumusetea potecilor de padure. Vom continua sa dezvoltam trasee cat mai variate pentru comunitatea Riders Club, in speranta ca, incetul cu incetul, situatiile de acest gen vor disparea complet.
 
Multumim si voluntarilor care au rezistat cu stoicism tantarilor din padure, au vegheat la buna desfasurare a cursei si au intervenit eficient in toate cazurile de accidentari sau evenimente neprevazute.
 
Va asteptam la urmatorul eveniment de la Campulung Muscel, “Lupii dacilor” – Trofeul Muscelului, pe un traseu de suflet al partenerului nostru tehnic, Razvan Juganaru.