Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Doneaza pentru Cristi, eroul nostru

13.04.2017 Ziua B
Foto: Cristi Tantar, alaturi de sotie si de catelul lor

Stiti ca toate povestile frumoase au eroi, iar a noastra nu face exceptie. Eroul nostru este Cristian Tantar, membru al echipei MPG, care trece printr-o incercare deosebit de grea.

Cristi, in varsta de 37 de ani, a fost diagnosticat cu tumoare maligna pe creier, anul trecut, iar echipa MPG si Fundatia ProAm Events fac eforturi continue sa contribuie la strangerea de fonduri necesare tratamentului sau, care ajung la suma de 100.000 de euro.

In calitate de programator, Cristi a fost alaturi de noi de la inceput si contribuit la realizarea proiectelor sportive coordonate de MPG care astazi atrag zeci de mii de participanti la evenimente. Prin talentul si creativitatea sa, Cristi ne-a ajutat pe noi toti sa ducem o viata mai activa si sanatoasa. Acum a venit momentul sa il ajutam si noi pe el, pentru ca rolul sau de erou trebuie sa continue!

In prezent, colegul nostru a inceput un tratament special cu scopul de reduce si a elimina riscul ca boala sa recidiveze, care se efectueaza la o clinica din Germania.

Persoanele care vor sa faca donatii pentru Cristian Tantar pot depune banii in contul: RO 85 RNCB 0280115216090005, deschis la agentia BCR Dorobanti de Fundatia ProAm Events.

De asemenea se poate dona direct online si puteti accesa platformele la urmatoarele link-uri:

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de Cristi si inca mai credeti in eroi!