Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Discount la revizii, oferit de GIANT

15.04.2014 Ziua B

Daca bicicleta ta a avut de suferit din cauza traseului dificil de la Ziua B, Sponsorul Oficial GIANT vine cu o oferta atractiva: discount de 20% la manopera de la service, cu conditia sa prezinti, in magazin, voucher-ul de discount GIANT, primit in pachetul de concurs si sa iti lasi bicicleta la service.

La GIANT, spalarea si reglajul bicicletei costa 100 lei insa, aplicand discount-ul special, pretul final va fi de 80 de lei. Daca va fi cazul si de schimbarea unor piese, si doresti asta, vei plati piesele la pretul de lista, iar la manopera vei beneficia de 20% reducere. In cazul in care piesele schimbate fac parte din brand-urile incluse pe voucher, si pretul de lista va suferi un discount de 10%.

Prin urmare, daca ai nevoie si gasesti atractiva oferta GIANT, profita de ea pentru a avea bicicleta pregatita pentru urmatorul eveniment Riders Club, „La Broaste”, Caldarusani.