Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Descarcati aplicatia Haiduci si Domnite 2017

8.11.2017 Haiduci si Domnite

A venit momentul incheierii sezonului Riders Club 2017, insa nu fara a ne lua ramas bun de la natura si de la cei care ne insotesc in aventurile cicliste. Pe 11 noiembrie 2017, ne dam intalnire in codrii Vlasiei pentru a ne bucura de o ultima competitie in acest an, care va ofera noi amintiri dar si cateva noutati: Haiduci si Domnite!

La startul concursului, sustinut de Gatorade, si care se va da incepand cu ora 10:00, se vor alinia sute de participanti, de toate varstele, dornici sa aiba parte de aceasta experienta frumoasa si sa admire superbul peisaj de toamna.

Aplicatia Haiduci si Domnite 2017 powered by Gatorade

Riderii care iau parte la competitie se vor bucura de aplicatia Haiduci si Domnite 2017, realizata in parteneriat cu MyLaps, al carei reprezentant in Romania este MPG. Aplicatia se poate incarca cu usurinta pe telefonul mobil, indiferent ca sistemul de operare e Android sau iOS, si ofera utilizatorilor cea mai buna si cea mai completa experienta in cadrul unui eveniment, avand incluse multiple beneficii printre care mentionam: LiveTracking, LiveRankings, selfies, harta interactiva a cursei, prognoza meteo si informatii utile despre concurs.

SocialShares cu aplicatia MyLaps

Prin actualizarile live in social media aveti ocazia acum sa impartasiti experienta din timpul cursei cu prietenii si familia! SocialShares va ofera actualizari in timp real pe parcursul evenimentului atat cu privire la propria voastra cursa, cat la cea a prietenilor, familiei sau a riderilor Elite. Functionalitatea poate fi activata prin intermediul aplicatiei MyLaps in sectiunea Live Tracking -> Share my progress. Pentru a fi utilizata, este necesara crearea unui cont sau autentificarea rapida prin intermediul profilului de Facebook si apoi introducerea numarului de concurs.

Suplimentar, prietenii si familia pot urmari intreaga experienta a concurentului in cursa si prin intermediul portalului web dedicat evenimentului: click aici.

LiveTracking & GPS Tracking

Veti tine fanii, prietenii si familia la curent cu performanta proprie prin intermediul functionalitatii de LiveTracking din aplicatie dar si pe portalul web dedicat evenimentului - click aici. Activati functia de GPS Tracking a telefonului mobil, apoi puteti folosi dispozitivul in cursa. Pozitia voastra va fi disponibila Live, cu o precizie de cativa metri.

Descarca aplicatia

Acceseaza Google Play Store sau Apple App Store si cauta aplicatia Haiduci si Domnite 2017. Link-uri directe catre aplicatie gasiti online: click aici.

Sistem FOTO automatizat

Suplimentar, pentru prima data intr-un concurs Riders Club, concurentii vor beneficia de un sistem Foto, care include camere la zona de Start/Finish si un punct Foto pe traseu pentru a inregistra cateva momente din curse. Asadar, daca va numarati printre rideri... zambiti si salutati audienta, pentru ca toate pozele vor ajunge in aplicatia Haiduci si Domnite 2017, in profilele riderilor urmariti prin intermediul functionalitatii de LiveTracking.

La eveniment sunt asteptati toti amatorii de miscare pentru a se bucura de atmosfera speciala din zona de Start/Finish, de beneficiile oferite de MPG si de super aventura in natura, ultima zi de inscriere in competitia Haiduci si Domnite fiind joi, 09 noiembrie a.c., si se face exclusiv online pe pagina concursului de pe www.ridersclub.ro.

Va asteptam gata de aventura la start si cu pofta mare de explorat codrii Vlasiei!