Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

De unde iti poti lua pachetul de start pentru Comana Park Trophy

21.10.2013 Comana Park Trophy

Sambata – 26 octombrie este programat evenimentul Comana Park Trophy, iar inscrierile sunt in toi. Toti cei inregistrati vor primi cate un pachet de start consistent, insa beneficiile participarii implica mult mai multe avantaje.

Pentru inscrierile facute pana vineri -25 octombrie, kiturile de start includ si tricoul oficial. Pachetele si numerele de concurs pentru evenimentul Comana Park Trophy, vor putea fi ridicate, de la sediul MPG, in zilele de miercuri (23 octombrie), joi (24 octombrie) si vineri (25 octombrie), in intervalul orar 17:00 - 19:00. Adresa MPG este: Str. Wolfgang Amadeus Mozart, 25 A2 (bis), Sectorul 2.

Pachetele si numerele pot fi ridicate si de la zona de start, ce va fi amplasata in incinta stadionului din comuna Mihai Bravu, sambata (26 octombrie), in intervalul orar 9:00-11:30. Pentru a evita totusi aglomeratia, este recomandat sa ridicati kitul de start inainte de ziua concursului.

Pentru a te inscrie, click aici.