Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Curse pentru toti riderii, indiferent de nivel

5.02.2016 Urban Trail XCC
Photo by Cristian Paunica
Evenimentul Urban Trail XCC, sustinut de Freerider.ro, propune riderilor un traseu comun de 4 kilometri ce urmeaza a fi parcurs de 3 ori, rezultand un circuit total de 12 kilometri, presarat cu provocari la tot pasul. Anul acesta a doua editie a Urban Trail XCC, sustinuta de Freerider.ro, cea mai citita revista online de biciclete, ii asteapta pe toti doritorii sa ia parte la o cursa speciala, plina de adrenalina, singura limitare fiind cea de varsta. Astfel ca, se vor putea inregistra in competitie toti ciclistii care au implinit minim 14 ani.   
 
La festivitatea de premiere diferenta in acordarea locurilor pe podium se va face doar in functie de sex si nivel, cursele nefiind organizate pe categorii de varsta. Astfel, atat fetele, cat si baietii, vor beneficia de premii pentru nivelurile 1, 2, 3 si 4 Open. 
 
Pentru a va bucura de aceasta competitie urbana deosebita, programata pe 26 martie, la complexul Romexpo, in paralel cu expozitia Salonul Bicicletei, nu va ramane decat sa va faceti rapid rezervarea si sa confirmati inscrierea.
 
Incepand cu sezonul 2016 procedura de inscriere si de confirmarea a locului in eveniment se modifica. Gasiti detalii aici.
 
Va asteptam sa luam startul in forta la aventura urbana de MTB!