Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Curse pe alese, la Maratonul Dunarii

12.09.2018 Maratonul Dunarii

Am atins deja cifra 5 in ceea ce priveste numarul de editii Maratonul Dunarii, iar in 2018 va asteptam din nou sa incercati cele doua trasee adaptate indemanarii oricarui rider: Scurt, de 16 km, si Standard, de 45 km.
 
Traseul Scurt este dedicat copiilor, incluzand doua categorii de varsta, 5-8 si 9-12 ani, impartite in curse de fete si de baieti. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu dar vor desfasura doar o cursa de agrement, cronometrata dar nepremiata.
 
Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 2, 3 si 4 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta, respectiv pentru 13-18 ani, 19-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si pentru cei care au peste 50 de ani. La nivelul 1 se va concura la masculin si feminin 13+ iar la nivelul Elite masculin si feminin 15-18 ani si peste 19 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.
 
Prin urmare, pentru a va bucura de aceasta competitie frumoasa in natura, pe 4 noiembrie, nu va ramane decat sa va alegeti cursa dorita si sa faceti rezervarea in competitie.
 
Nu ratati editia 2018 a aventurii Riders Club de pe malul Dunarii!