Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Curse frumoase si o atmosfera deosebita la Maratonul Dunarii!

31.10.2016 Maratonul Dunarii
Foto: Rares Gireada

Duminica, 30 octombrie, soarele le-a zambit larg tuturor ciclistilor prezenti la startul competitiei Maratonul Dunarii, care a avut loc in sudul judetului Giurgiu. Peste 500 de rideri au avut ocazia sa se bucure de traseele interesante de concurs, care i-au incantat nu numai cu privelisti frumoase, unele inca de un verde viu, altele pictate in culorile calde ale toamnei, dar si cu multe urcari si coborari pe dealurile si podgoriile din regiune.

Inca de la prima ora atmosfera a fost una deosebita in localiatea Prundu, unde a fost amenajata zona de Start/Finish a celei de a treia editii a concursului. Sutele de rideri, insotiti de prieteni, familii, copii si colegi, au umplut zona si corturile organizatorilor nerabdatori sa se bucure de ultimul eveniment din calendarul 2016 a sistemului de ciclism Riders Club.

Dupa cursele frumoase, cu lungimi de 16 km si 45 km, toata lumea s-a bucurat la final de festivitatea de premiere si de o petrecere campeneasca cu frigarui proaspete din carne de porc si vin fiert, din productia locala, si cu multa veselie. A fost un eveniment deosebit care a punctat finalul unui sezon Riders Club plin de aventuri antrenante pe doua roti pe trasee variate si in diferite regiuni ale tarii.

Rezultatele de la concursul Maratonul Dunarii se regasesc online in pagina dedicata competitiei de pe www.ridersclub.ro sau le puteti accesa direct prin click aici.

Castigatorii tombolei cu premii de la acest eveniment sunt urmatorii:

  • Traian Olinici - voucher BikeXpert
  • Roberto Nedelcu - voucher Daimon
  • Daria Maria Nistor - voucher Personal Trainer
  • Ionut Alexandru Roman - voucher Ambulanta de Biciclete
  • Mihai Stefan Ciufu - ceas Suunto

Toate amintirile imortalizate de ochii abili ai fotografilor prezenti la concurs vor putea fi gasite in albumele foto ce vor fi publicate pe pagina Facebook Riders Club.

Va multumim tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi, pentru ca v-ati bucurat de cursele de ciclism si pentru sustinerea oferita echipei si proiectului Riders Club! Va dorim sa aveti parte de odihna placuta in sezonul friguros, de sanatate maxima si sa nu uitati sa va antrenati cu cel putin... patru zambete pe minut!