Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Curse disponibile la Maratonul Dunarii

8.09.2015 Maratonul Dunarii

Maratonul Dunarii va avea doua trasee adaptate indemanarii oricarui rider, la care se va tine cont de nivelul de abilitati, varsta si sex dupa cum urmeaza: Scurt, de 15 km, si Standard, de 45 km.
 
Traseul Scurt este dedicat copiilor, incluzand doua categorii de varsta, 6-9 si 10-13 ani, impartite in curse de fete si de baieti. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu dar vor desfasura doar o cursa de agrement.
 
Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 2, 3 si 4 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta, respectiv pentru 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si pentru cei care au peste 50 de ani. La nivelul 1 se va concura la masculin - 14-19 ani si peste 20 ani, respectiv la feminin +14 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.
 
Prin urmare, pentru a va bucura de aceasta competitie frumoasa in natura, pe 25 octombrie, nu va ramane decat sa va alegeti cursa dorita si sa faceti rezervarea in competitie.
 
Nu ratati ultima aventura Riders Club din acest an!