Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Cum se ajunge la evenimentul HAIDUCI SI DOMNITE?

20.08.2014 Haiduci si Domnite
Fotografie realizata de Dragos Ticu.
Daca ti se pare greu de ajuns la zona de start a competitiei Haiduci si Domnite, simplificam lucrurile cu cateva indicatii pretioase.
 
Ruta cu masina dinspre Bucuresti
In primul rand, distanta Bucuresti - Moara Vlasiei este de aproximativ 30 Km. Pentru a ajunge la zona de start a competitiei, de pe 19 octombrie, se merge cu masina pe DN1. In centrul orasului Balotesti se face dreapta, spre Caciulati. Se trece podul peste A3 si se ajunge in Moara Vlasiei. La 3 km dupa pod se face stanga, pe strada Notarului, in dreptul monumentului cu vultur dedicat eroilor de la Marasti, Marasesti si Oituz. De la monument, se mai inainteaza 1 km pana la zona de start.
 
Ca sa ajungi la fix, ti-am pregatit si harta rutiera: click aici.  
 
Ruta cu masina dinspre Ploiesti
Pentru a ajunge la concurs dinspre Ploiesti, urmati DN1 si faceti stanga la intrare in Saftica, spre Balotesti. Odata ajunsi in Balotesti, puteti urma instructiunile de mai sus.
 
Ca sa ajungi la fix, ti-am pregatit si harta rutiera: click aici.
 
Ruta cu trenul dinspre Bucuresti
Daca nu ai masina, poti ajunge la Moara Vlasiei si cu trenul. Consulta programul trenurilor aici: http://www.infofer.ro.
 
Pe 19 octombrie 2014, toate bicicletele duc la Moara Vlasiei!