Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Cum ajungi la Maratonul Dunarii

21.10.2014 Maratonul Dunarii

Ultima competitie de MTB a anului are loc in judetul Giurgiu. Daca ti se pare greu de ajuns la zona de start a competitiei Maratonul Dunarii, pe 15 noiembrie, vom simplifica lucrurile prin cateva indicatii pretioase.
 
Ruta cu masina, dinspre Bucuresti
 
In primul rand, distanta Bucuresti – Prundu (Jud. Giurgiu) este de aproximativ 60 km. Pentru a ajunge la zona de start a competitiei cu masina, cel mai simplu este sa iesi din Bucuresti pe Soseaua Oltenitei, prin comuna Popesti – Leordeni, apoi sa continui pe DN4 pana la iesirea din localitatea Pasarea. La aproape 4 km de la iesirea din Pasarea vireaza la dreapta, spre Herasti, pe DJ 401B. Treci podul peste Arges si ajungi in Hotarele, apoi continui sa mergi pe DN 5A pana la intersectia cu DN 41, unde virezi la dreapta, catre Greaca. Traversezi aceasta localitate, iar urmatoarea este comuna Prundu. La aproximativ 400 m dupa intrarea in Prundu, pe stanga, se afla stadionul comunal, unde vei gasi zona de start a Maratonului Dunarii.
 
Ca sa ajungi la fix, ti-am pregatit si harta rutiera: click aici.  
 
Pe 15 noiembrie 2014, toate bicicletele duc la Maratonul Dunarii!