Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Cum ajungem La Broaste?

18.05.2015 La Broaste

La mai putin de 30 de km de Bucuresti, Padurea Caldarusani-Sitaru este deja o locatie traditionala pentru cursele de MTB organizate de Riders Club. 
 
Distanta din Bucuresti catre zona de start se poate parcurge fie cu masina, fie cu bicicleta, locul de intalnire a peste 1.000 de rideri fiind pe islazul comunal. Cea mai simpla varianta de a ajunge la zona de start, din Bucuresti, este sa iesiti cu masina personala pe Soseaua Andronache, apoi pe DJ200, prin Stefanestii de Sus, Dascalu, Gagu, Gradistea apoi, la intersectia cu DJ101, virati la dreapta, catre Sitaru. Pentru a ajunge la zona de start a evenimentului, din drumul principal al localitatii Sitaru (drumul judetean 101) virati la stanga, spre manastirea Sitaru. 
 
Cu bicicleta, ruta e aceeasi, numai ca va va lua ceva mai mult timp sa o parcurgeti. Avantajul este ca veti avea parte de cea mai buna inclazire pentru cursa oficiala.
 
Indiferent de varianta aleasa, harta de acces poate fi consultata aici.
 
Pe 23 mai toate bicicletele sunt asteptate La Broaste!