Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Corina Ungureanu, alaturi de Riders Club

18.07.2014 Trofeul Muscelului

Dupa ce i-a facut pe milioane de romani fericiti atunci cand era medaliata cu aur, de doua ori la Mondiale si o data la Europene, la individual sau cu echipa, in anul 1999 gimnasta Corina Ungureanu s-a retras din activitatea sportiva, cu marele regret de a nu fi concurat la Jocurile Olimpice. Ea nu a renuntat insa niciodata la legaturile cu sportul, antrenand sau promovandu-l fara incetare mai ales in randul celor din afara fenomenului. 
O dovada in acest sens o reprezinta si cartea Povestea mea lansata de fosta gimnasta in aprilie a.c., despre care ea insasi spunea: „Pe langa momentele grele din cariera mea de sportiva, cititorii vor afla si despre viata de dupa retragere. Cand un campion iese din arena competitionala, adaptarea la o viata normala este foarte dificila”. 
Prezenta la Campulung cu ocazia Zilelor Orasului, tocmai pentru a sprijini actiunile sportive derulate in aceasta perioada, Corina Ungureanu se va implica si in proiectul Riders Club, odata cu etapa Trofeul Muscelului, din 19 iulie. Ea va acorda premiile pentru performerii evenimentului, alaturi de organizatorul competitiei, Razvan Juganaru.