Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Concursul 4 Pedale este “SOLD OUT”!

17.09.2014 4 pedale
Inscrierile la evenimentul de ciclism din 21 septembrie au fost inchise

MPG si Fundatia ProAm Events, organizatorii concursului 4 Pedale, din seria Riders Cub, declara inchise inscrierile pentru editia din 21 septembrie, din Padurea Baneasa. De la ora 10:00 s-a inchis procedura de inscriere online si nu se mai poate primi nicio cerere de inregistrare in competitie in afara sistemului informatic. Motivul este atingerea numarului maxim de rezervari pentru locurile alocate acestui concurs de ciclism.

Dorinta noastra este ca 4 Pedale sa se desfasoare in cele mai bune conditii pentru toti participantii, de aceea anuntam ca acest eveniment este “SOLD OUT”!

Le multumim tuturor concurentilor care au dat curs invitatiei noastre in perioada alocata inscrierilor si ii asteptam la evenimentul 4 Pedale, pe 21 septembrie 2014, in Padurea Baneasa, incepand cu ora 08:00.

Va reamintim ca mai sunt inca deschise inscrierile pentru evenimentul “Haiduci si Domnite”, din 19 octombrie, in Padurea Surlari-Caldarusani, de langa Moara Vlasiei, competitie care va inchide sezonul de MTB al Riders Club 2014. Nu ratati aceasta cursa si marea petrecere a finalului de an de la Moara Vlasiei!

Va multumim tuturor pentru intelegere!