Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

CONCURS: castigati un aparat Nikon cu fotografiile de la ZIUA B!

16.04.2015 Ziua B

Daca sunteti pasionati de fotografie, profitati de oferta bogata de la maratonul ZIUA B si inscrieti-va in concursul foto organizat special pentru acest eveniment!
 
Toti cei care iubesc fotografiile de actiune si de atmosfera sunt invitati sa intre in concursul: „Sunt SPRINTEN!” pe care l-am lansat impreuna cu partenerul Nikon pentru editia a 3-a a concursului de ciclism ZIUA B, care va avea loc pe 18 aprilie 2015 in padurea Cernica.
 
Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs:
  • Dati-ne de veste pana vineri, 17 aprilie, ora 18:00, ca vreti sa participati si lasati-ne datele de contact intr-un e-mail trimis la: media@mpg.com.ro;
  • Prezentati-va la ora 10:00 la punctul de inregistrare de la cortul MPG, in ziua evenimentului, pe 18 aprilie, pentru a primi ultimele indicatii;
  • Surprindeti cele mai bune imagini de actiune cu sportivii pe traseele din cadrul celor 2 curse de ciclism de la ZIUA B;
  • Selectati 1 poza pe care o considerati cea mai buna pentru tematica „Sunt SPRINTEN!” si incarcati-o in aplicatia foto Nikon, care va fi disponibila pe pagina Facebook a Riders Club;
  • Trimiteti intreaga galerie foto realizata de voi la eveniment la: media@mpg.com.ro;
  • Nu uitati sa ne dati un “Like” la pagina Facebook a Riders Club. :) 

Selectarea, prelucrarea, incarcarcarea in aplicatia Facebook si transmiterea pozelor pe e-mail pentru acest concurs de fotografie trebuie facute pana miercuri, 22 aprilie, la ora 23:59, cel tarziu. In concurs vor intra doar pozele care au fost realizate cu un aparat de fotografiat digital. Nu se iau in calcul pentru concurs pozele realizate cu telefoanele mobile, tablete sau aparate de filmat, iar pentru publicare logo-ul fotografului se va transmite separat. Regulamentul de concurs va fi disponibil odata cu incarcarea aplicatiei Nikon pe Facebook.

Echipa Nikon si Riders Club care va juriza concursul va selecta cea mai buna fotografie „Sunt SPRINTEN!” tinand cont de: postura reusita de actiune a personajului sau personajelor surprinse in fotografie, emotia miscarii si expresivitatea sportivilor. Castigatorul va primi drept premiu un aparat COOLPIX AW130, potrivit pentru activitatile sportive.

Aparatul foto COOLPIX AW130, cu 16 megapixeli, este rezistent in apa pana la adancimea de 30 m - echivalent nivelului de certificare Advanced Open Water - si este rezistent la soc, prin cadere de la 2 m, dar si la praf si la frig, pana la -10 °C.

Totodata, va fi premiata si cea mai buna galerie foto realizata la ZIUA B si se va tine cont de urmatoarele criterii: surprinderea tuturor momentelor evenimentului si a curselor de alergare, atmosfera de concurs si spiritul sportiv al participantilor, momentele de actiune si de distractie, precum si festivitatea de premiere.

Premiul pentru cea mai buna galerie foto va include: cate 4 tricouri de colectie de la evenimentele Riders Club, inclusiv de la editia din acest an a competitiei ZIUA B, precum si un set de la Whirlpool, care include un tocator si un sandwich maker.

Galeriile foto vor fi incarcate pe rand pe pagina Facebook a Riders Club, dupa transmiterea lor la adresa media@mpg.com.ro, iar publicul va avea ocazia sa vizioneze albumele si sa le aprecieze printr-un Like.

Numele castigatorilor vor fi anuntate pe pagina Facebook a Riders Club pana pe 30 aprilie, ora 12:00, cel tarziu, in functie de volumul de poze transmise, iar informatia va fi publicata pe pagina oficiala a sistemului de ciclism.  

Informatii complete despre competitia ZIUA B, din 18 aprilie, gasiti pe site in sectiunea dedicata evenimentului.   

Va asteptam in padurea Cernica sa dam startul la ciclism in natura!