Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

CONCURS: Antreneaza-te pentru aventura epica la World Class!

12.07.2017 Ziua B

In toamna te asteapta o calatorie uimitoare in tinuturile salbatice ale Carpatilor, care va fi deopotriva placuta, provocatoare si solicitanta. Asadar, trebuie sa te antrenezi pentru a fi pregatit sa iei startul in forta la CARPATHIAN MTB EPIC – 21-24 septembrie, Cheile Gradistei!

Noi ti-am pregatit o surpriza: "Antreneaza-te pentru aventura epica la World Class!" -  o tombola cu premii ce consta in acordarea a 60 de vouchere de cate 1 saptamana pentru acces gratuit intr-unul dintre cluburile Gold reteaua World Class din tara, la alegere, ce iti ofera o sansa in plus sa te antrenezi.

Premiile vor fi acordate aleatoriu prin Random.org in decursul a 2 extrageri:

  • 31 iulie 2017, dupa ora 14:00 – 15 persoane vor castiga cate 2 vouchere x 1 saptamana de antrenament la World Class Romania;
  • 31 august 2017, dupa ora 14:00 – 15 persoane vor castiga cate 2 vouchere x 1 saptamana de antrenament la World Class Romania.

Concursul se desfasoara pe pagina oficiala Facebook Riders Club si iata ce trebuie sa faci pentru a intra in extragerile lunare:

  • Sa te inscrii si sa efectuezi plata taxei de participare la evenimentul CARPATHIAN MTB EPIC sau/si sa participi la cel putin un eveniment din calendarul Riders Club in perioada de desfasurare a concursului "Antreneaza-te pentru aventura epica la World Class!", respectiv in 12 iulie – 31 august 2017;
  • Ai varsta de minimum 19 ani impliniti;
  • Esti cetatean roman, cu domiciliul in Romania, statut necesar pentru a utiliza premiile oferite de World Class Romania;
  • Esti cetatean strain cu domiciliul/rezidenta permanenta sau temporara in Romania, statut necesar pentru a utiliza premiile oferite de World Class Romania;
  • Ai acces la Internet, avand in vedere ca inregistrarea in competitie si acest concurs se desfasoara online pe www.carpathianmtb.ro/ro/, www.ridersclub.ro si pagina oficiala Facebook Riders Club. Este recomandat sa ai si cont de utilizator Facebook, dat fiind ca toata comunicarea legata de evenimentele sportive si de acest concurs cu premii se desfasoara online si pe Facebook, dar nu este insa obligatoriu.

Regulamentul concursului "Antreneaza-te pentru aventura epica la World Class!" este publicat pe site-urile www.carpathianmtb.ro/ro/ si www.ridersclub.ro - click aici. Acesta este disponibil in format print la sediul MPG. Totodata informatiile despre tombola sunt comunicate in stiri pe ambele platforme online.

Inscrierile la competitia CARPATHIAN MTB EPIC sunt deschise online pe  www.carpathianmtb.ro/ro, iar pentru competitiile din calendarul Riders Club disponibile in luna iulie, august si septembrie 2017 intra pe www.ridersclub.ro!

In prezent, World Class - www.worldclass.ro - are 31 centre in Romania si peste 55.000 de membri, care asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club de fitness si lifestyle, intitulat W, care reprezinta o oaza urbana holistica de relaxare. Membrii sai au posibilitatea sa se deconecteze si sa se bucure de cursuri de aerobic, cycling, spinning, yoga sau pilates, la cea mai inalta calitate, intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru by World Class este situat in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti. Clubul de fitness Le Club a intrat in reteaua World Class sub conceptul premium W – al doilea in Bucuresti – si este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez. 

Update 1: Cei 15 castigatori a cate 2 vouchere x 1 saptamana la World Class, in urma extragerii din 31 iulie a.c., sunt: Bogdan Manolica, Petru Ioan, Sergiu Ionescu, Daniel Samoila, Vlad Zaharcu, Razvan Gindac, Radu Luca, Constantin Biculescu, Istrate Sorin, Alexandru Varvara, Ioan Razvan Stanciu, Andrei Necula, Claudiu Nicolae Toader, Vlad Bucsa si Rodica Rosu.

Antreneaza-te pentru a te bucura din plin de o super aventura la CARPATHIAN MTB EPIC!