Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

CONCURS: 3 echipe au sansa sa participe gratuit la competitia 4 Pedale!

11.09.2015 4 pedale

Daca va place competitia in echipa acum aveti sansa sa castigati invitatii gratuite la concursul de ciclism pentru stafeta 4 Pedale, ce va avea loc pe 19 septembrie 2015. Fie ca ati mai gonit pe cararile padurii Baneasa, fie ca va aflati la inceputul practicarii acestui sport, nu trebuie sa ratati aceasta distractie in natura. 

Pregatiti-va de pedalat pentru ca va oferim 3 locuri pentru echipe la competitia 4 Pedale! Practic, fiecare castigator va primi cate 2 invitatii, una pentru el si cealalta destinata persoanei ce va face parte din echipa sa.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga una dintre cele 3 invitatii gratuite pentru echipa la acest eveniment:

1. Sa postati o poza de actiune pe bicicleta si sa puneti un tag cu numele persoanei alaturi de care doriti sa faceti echipa la evenimentul 4 Pedale, ca raspuns la postare de pe pagina Facebook Riders Club, care anunta acest concurs;

2. Sa dati un Like la pagina Facebook Riders Club :)

3. Sa faceti toti pasii indicati mai sus pana pe 14 septembrie, ora 18:00, cand vom spune „Stop!” si vom alege castigatorii acestui concurs prin Random.org si ii vom anunta pe Facebook Riders Club.

Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina Facebook Riders Club, de pe 10 septembrie pana luni, 14 septembrie, ora 18:00.

Va uram mult noroc si va asteptam la start!