Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Competitia La Broaste se reprogrameaza pentru 26 iunie

31.05.2016 La Broaste
Foto: Daniel Mandache.

Noua data in care se va desfasura evenimentul La Broaste, din calendarul Riders Club, este stabilita pentru duminica, 26 iunie 2016, in urma reprogramarii competitiei.

Evenimentul se va desfasura asa cum a fost anuntat initial. Astfel, pe 26 iunie se vor desfasura in total 37 de curse pe 4 trasee, creionate in zona padurilor Sitaru – Caldarusani: Scurt - 17 kmStandard - 23 km si Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

Copiii, insotiti de parinti, dar si participantii la cursa de agrement pe traseul Scurt, de 17 km, vor pleca primii la ora 09:00. Riderii inscrisi la celelalte trasee, Standard si Epic, vor lua startul separat incepand cu ora 11:30, fara sa isi faca griji ca vor intalni pe drum concurenti mai mici din cadrul cursei de agrement.

Toate inscrierile si platile efectuate raman valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. In cazul in care nu ati ridicat pachetul de concurs, o veti putea face in saptamana evenimentului, conform noului program care va fi anuntat pe site si va fi comunicat si pe pagina Facebook Riders Club.

Inscrierile se redeschid de astazi, 31 mai, si se realizeaza online pe pagina dedicata concursului La Broaste pe www.ridersclub.ro. Pentru a accesa direct pagina click aici.

Va asteptam o frumoasa aventura in natura pe trasee de poveste!

***

In cazul in care nu puteti participa la eveniment, atasam mai jos sectiunea relevanta din Regulament:

“5.5.2. In cazul in care un rider solicita retragerea de la evenimentul reprogramat:

a. Daca inscrierea a avut loc in perioada corespunzatoare datei initiale a evenimentului, solicitantului i se va retine din taxa de participare o taxa de administrare de 45 de lei si i se va da un voucher valoric egal cu diferenta pana la valoarea taxei de participare achitata, valabil pana la sfarsitul urmatorului an calendaristic (31 decembrie), numai in situatiile urmatoare:

i. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si data evenimentului reprogramat este de cel putin 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului cu minim 21 de zile inainte de data evenimentului, sau

ii. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si data evenimentului reprogramat este de cel mult 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului in maxim 3 zile de la data anuntului oficial de reprogramare a evenimentului.

In orice alte situatii diferite de (i) si (ii) de mai sus, taxa de participare nu se returneaza.

b. Daca inscrierea a avut loc dupa redeschiderea inscrierilor pentru evenimentul reprogramat, se aplica regula standard prezentata in sectiunea 5.4 – Retragerea din cursa” – Extras din Regulamentul privind organizarea competitiilor Riders Club

Pentru detalii suplimentare sau observatii va rugam sa ne scrieti la: ridersclub@mpg.com.ro.