Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

CIUC Natur Radler pentru Rideri

19.03.2014 Ziua B

Daca pentru noi, cei din Riders Club, fiecare traseu e o poveste care abia asteapta sa fie traita si scrisa, povestea berii Ciuc Natur Radler este una care a facut deja istorie. Si asta pentru ca e o poveste surprinzatoare si frumoasa despre un om cu doua mari pasiuni: ciclismul si berea.
 
Iar povestea lui incepe asa:
Anul era 1922, iar omul era Franz Xaver Kugler, proprietar de pub si mare pasionat de ciclism. 
 
Atat de mare era pasiunea lui incat a construit o pista pentru biciclisti care pleca din Munchen si se oprea la localul sau.  Intr-o zi torida de iunie a acelui an, profitand de pista construita pentru ei, 13.000 de biciclisti s-au oprit in fata localului domnul Kugler. 
 
Coplesit de numarul lor si de cererea imensa de bere, mult peste stocurile sale, domnul Kugler si-a adus aminte ca are in pivnita cateva sute de sticle de limonda. Si atunci, intr-un moment de geniu a amestecat toata berea pe care o avea cu toata limonda dand astfel nastere unei noi bauturi.
 
O bautura facuta pe loc, special pentru biciclisti si pentru stilul lor de viata activ, care nu numai ca le-a potolit mai bine setea, dar fiind mai slab alcoolizata i-a si ajutat sa se intoarca acasa in siguranta. 
 
Apreciata din plin de miile de biciclisti care au gustat-o atunci, bautura noua nu putea primi alt nume decat Radler, care, in germana inseamna chiar biciclist.
 
Nu e de mirare deci, in lumina acestei povesti de demult, ca azi, Ciuc Natur Radler este partenerul oficial al Riders Club in ceea ce speram sa fie, asa cum Humphrey Bogart spunea la finalul altei povesti minunate, “the beginning of a beautiful friendship”.  Sub conceptul “Altfel de viata, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un sustinator al stilului de viata activ si incurajeaza toti tinerii sa incerce si sa se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecaruia dintre noi.