Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ciclistul nr.1 in Romania, participant in Riders Club

29.10.2013 Comana Park Trophy

La nivelul 1 in Riders Club participa, inca de la debutul circuitului, ciclisti de performanta, in activitate sau retrasi, dand astfel culoare fiecarei competitii in care sunt angrenati. Daca ne obisnuiseram deja cu nume precum cele ale lui Alexandru Stancu, Marian Frunzeanu sau Alex Ciocan, pe 26 octombrie, la Comana Park Trophy, a luat startul cel mai bun rutier roman al momentului, Andrei Nechita, care a lasat pentru o zi soseaua pentru cursa MTB organizata de Riders Club.

Nascut pe 29 mai 1988 la Barlad, Andrei a emigrat in Italia, impreuna cu familia, la varsta de 13 ani. El este multiplu campion national al Romaniei, atat in proba de sosea, cat si in cea de contratimp, si castigator, in 2011, al Turului Romaniei. Ciclistul roman a reusit si alte cateva rezultate notabile in competitii din Europa, mare parte din acestea in Italia, unde activeaza ca amator la un club local.

Cea mai recenta (septembrie 2013) reusita a lui Nechita a fost incheierea cursei de 272.2 km, de la Campionatul Mondial de la Florenta unde, chiar daca a terminat pe locul 47, a reusit cea mai mare performanta a unui rutier roman de o foarte lunga perioada de timp, pierduta undeva in statistici. La Florenta Andrei Nechita a fost printre cei doar 61 de ciclisti care au terminat cursa, din cei 208 care au luat startul, fiind, in acelasi timp, singurul rutier nemebru al unei echipe profesioniste, care a ajuns la start.

Andrei, suntem mandri ca ai alergat in Riders Club si iti dorim ca in 2014 sa te vedem la o echipa de profesionisti!