Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Cel mai lung maraton al inceputului de sezon

21.02.2014 Ziua B

A inceput ca o dorinta de a organiza un eveniment deosebit. Planul a prins repede contur si s-a materializat intr-o harta ce a cuprins cele mai frumoase paduri de la periferia estica a Capitalei. Iar la final a rezultat un traseu de 61 km, fiind cel mai lung maraton al inceputul sezon 2014. Iar acesta este doar traseul lung (Epic), pe langa el fiind pregatite inca doua: unul Standard (31 km) si unul Scurt (23 km).

Programat in 12 aprilie, maratonul de ciclism Ziua B va avea startul la orele 11:00, in parcarea centrului expozitional Exporom (Strada Biruintei, nr 98, oras Pantelimon, judetul Ilfov).

Veti inainta initial sub forma de pluton compact, pe o portiune de 3 km din DN3, apoi veti vira la dreapta, inaintand pe drumuri de acces catre padure. Mai departe traseul va va purta pe langa un lac interior al Padurii Cernica, apoi pe sub autostrada A2, in dreptul localitatii si raului Tanganu. Urmeaza o cursa de anduranta pe drumuri de tara, unul dintre ele inconjurand lacul din dreptul localitatii Vadu Anei si padurii Baleanca. La nord de localitatea Vadu Anei veti trece din nou pe sub autostrada A2.

Nu va mai trece mult pana cand traseul va va purta catre Padurea Pantelimon, unde veti parcurge un single-track de poveste. Mai departe veti inainta pe drumuri forestiere si va veti reintoarce catre DN 3. Veti trece insa pe sub acesta, apoi veti inainta catre nord, pe sub un pod de cale ferata, iar traseul va continua, prin padure si apoi pe langa lac, pana in apropierea localitatilor Ganeasa si Moara Domneasca.

Finish-ul este aproape! Inca putina ambitie si va veti reintoarce in parcarea Exporom, in aplauzele publicului spectator, cu medaliile de finisher la gat. Iar voluntarii de la punctul de alimentare va vor astepta pentru un refill binemeritat.