Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Cei mai buni rideri din tara si ciclisti de la diferite companii, prezenti la start

27.05.2015 La Broaste
Foto: Bikers pics

Competitia La Broaste, de la Caldarusani, s-a bucurat la a treia editie de prezenta unor echipe renumite de ciclisti profesionisti, dar si de rideri amatori membri ai echipelor de ciclism ale diferitelor companii, ce sustin si incurajeaza miscarea.

Pe 23 mai, la startul concursului La Broaste s-au aliniat riderii de nivel 1: Adrian Dumitru si Adrian Nitu – GIANT, Marius Petrache, Alexandru Stancu, Daniel Crista si Irina Dumitru – BikeXpert, Bogdan Dumitru  – FOCUS FreeRider, Leonard Barbu si Estera Ana Maria Coteata – PerfectBike, Mihai Stanoiu - Explorer Bike Team, Andreea Ciolacu - CS CONPET,  iar individual au concurat Mihaela Rus, Vlad Ionescu si Alexandru Ghimpu Tundreci.

Printre echipele companiilor din tara care au luat parte la eveniment, demonstrand ca de obicei ca microbul ciclismului e puternic, se numara: GATORADE, Honeywell, GIANT, Coca-Cola, Luca Way, CARBONBIKE TEAM, BikeXpert, CATENA si LUXOFT.

Echipele companiilor au primit la finalul evenimentului diplome speciale de participare la cea de a treia editie a concursului La Broaste, marca Riders Club. Formata din aproape 60 de membri la acest eveniment, CATENA RACING TEAM a concurat pe traseele Standard – 23 km si Epic – 46 km si a obtinut 2 medalii, argint si bronz, la feminin. Pentru perseverenta cu care membrii sai iau parte la competitiile sportive, echipa CATENA a primit un premiu special din partea Riders Club: Cupa pentru cea mai dedicata echipa!

Le multumim tuturor riderilor pentru participare si felicitam toate echipele pentru spiritul sportiv, fiecare dintre participanti fiind un adevarat campion!